Këmbimi valutor 21 Janar, me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

21 Janar 2023, 08:32Biznes SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Euro dhe dollarë

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.8 lekë dhe shitet me 107.8 lekë, duke treguar dobesim.

Ndërkohë euro blihet me 116 lekë dhe shitet me 116.6 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 131.7 lekë dhe shitet me 132.7 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Këmbimi valutor 21 Janar, me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Video