Çfarë po ndodh me euron dhe dollarin? Këmbimi valutor për sot

13 Shtator 2023, 08:59Biznes SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Sot, më 13 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 98.7 lekë dhe shitet me 100 lekë.

Euro blihet me 106 lekë dhe shitet 106.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 122.5 lekë dhe shitet me 123.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.9 lekë, ndërsa në shitje me 111.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 72.5 lekë, ndërsa në shitje me 74.1 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Çfarë po ndodh me euron dhe dollarin? Këmbimi valutor për

Video