I ndodh gjatë raportimit "live", gazetari nuk mban dot të qeshurën para SPAK-ut (VIDEO)

27 Shtator 2022, 16:06Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Arsen Rusta

Pavarësisht eksperiencës së gjatë në media dhe raportime "live", sërish ka raste kur gazetarët nuk arrijnë të ruajnë dot seriozitetin.

Një rast i tillë i ka ndodhur dhe gazetarit të kronikës së Report tv, Arsen Rusta. Teksa ai ka qenë duke raportuar para godinës së SPAK, një qytetar tij i fliste gjatë gjithë kohës dhe kjo ka bërë që ai të qeshë edhe pse ndodhej në raportim "live".

Gjithsesi, regjia e ka ndihmuar duke futur imazhe mbulim më pas.

Në disa video të publikuar nga vetë Rusta në rrjetet sociale, qyetari i drejtohet gazetarit se "e pëlqej këtë mashtrues dhe dizinformues".

 

 

Video