WhatsApp ka bërë një update të ri në lidhje me mesazhet në grup

5 Shkurt 2023, 10:37Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

WhatsApp po e bën shumë më të lehtë mbajtjen e mesazheve të rëndësishme në grup ku mund t’i shohin të gjithë.

Aplikacioni popullor po punon për një tjetër veçori të re për t’i çuar grupet në një nivel të ri. Sipas një pamjeje të zbuluar të ekranit, duket se së shpejti do të jeni në gjendje të bëni pin mesazhet për herë të parë.

Është një ndryshim i vogël, por potencialisht i rëndësishëm për këdo që merr pjesë në grupe në WhatsApp. Për shembull, detajet e një ngjarjeje të rëndësishme familjare mund të ngjiten lart për t’i parë të gjithë në një grup me të afërmit tuaj. Ose mund të përdoret në një grup pune për kolegët, në mënyrë që ata të jenë të vetëdijshëm për detaje specifike.

WABetaInfo zbuloi një pamje të hershme të opsionit. Faqja zyrtare thotë:

Falë mesazheve të gozhduara, ne mund t’i bëjmë ato lehtësisht të arritshme për të gjithë në bisedë dhe njerëzit qëndrojnë gjithmonë të fokusuar në atë që është me të vërtetë e rëndësishme. Aftësia për të pin mesazhe brenda bisedave dhe grupeve është në zhvillim e sipër dhe do të publikohet në një përditësim të ardhshëm të aplikacionit.
Si gjithmonë me testimin beta, është shumë herët dhe shefat e WhatsApp mund të vendosin të mos e shpërndajnë atë për publikun e gjerë. Nëse jeni shumë të padurueshëm, regjistrimi në WhatsApp beta është një mënyrë e thjeshtë për të marrë veçoritë së pari. Ndiqni udhëzuesin tonë më poshtë për të zbuluar se si.

Për të shkarkuar WhatsApp beta për smartfonin tuaj, duhet të shkoni te Google Play në Android dhe të kërkoni për WhatsApp. Lëvizni poshtë faqen derisa të shihni “Become a Beta Tester”. Prekni butonin “I’m In” dhe më pas kliko “Join” për të konfirmuar. Tani gjithçka që duhet të bëni është të prisni për përditësimin në versionin beta të aplikacionit. Anëtarësimi në WhatsApp beta në iOS është më i vështirë dhe ka kapacitet të kufizuar.

Video