Kush del të shtunën? Gjashtë banorë shkojnë në televotim

24 Prill 2024, 07:48Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Gjashtë banorë janë në televotim, që do të zgjasë deri të shtunën.

Në televotim, me votat e tyre (dy emra dy arsye) do të shkojnë Liam, Roza, Françeska, Heidi, Romeo dhe Erjola.

Njëri prej tyre do të lërë përfundimisht shtëpinë më të famshme në Shqipëri, shumë pranë finales.

Video