Mori ryshfet që të ndërhynte te prokurori për të mos dënuar një person, 3 vite burg për ish-oficerin e policisë gjyqësore

22 Maj 2024, 22:13Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Fatbardh Lala

Ish-oficeri i policisë gjyqësore Fatbardh Lala është dënuar me 3 vite burg nga GJKKO.

Lala mori ryshfet 55 mijë lekë që të ndërhynte tek prokurori për të mos dënuar Ermir Llagaçin.

Ndërkohë që GJKKO dënoi me nga një vit burg Ermir dhe Tefta Llagaçin, të dy përfituan gjykim të shkurtuar.

Ndërkohë ish-oficeri i policisë gjyqësore, Fatbardh Lala përfiton gjykim të shkurtuar do vuajë 2 vite burg.

Video