Johnny Depp, Will Smith, Ukraina… 10 gjërat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2022

7 Dhjetor 2022, 23:31Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Johnny Depp dhe Amber Heard

Si çdo vit, motori më popullor i kërkimit mes njerëzve në të gjithë botën – Google – ka ndarë me publikun renditjet e gjërave më të kërkuara gjatë vitit që po lëmë pas.

Si fillim, Google i ndau renditjet sipas kategorive.

Wordle është fjala më e kërkuar në Google gjatë vitit 2022:

Johnny Depp, Will Smith, Ukraina… 10 gjërat më të

Wordle është një lojë mjaft e njohur në internet që u jep lojtarëve gjashtë mundësi për të gjetur një fjalë me pesë shkronja çdo ditë. Megjithatë, wordle ka dhe një tjetër kuptim. Wordle – është edhe termi që përdoret për të përshkruar konfigurime të tilla të cilat, në bazë të një teksti me shumë fjalë, tregojnë vizualisht nga më e madhja – tek më të voglat, fjalët kryesore të përdorura gjatë të gjithë tekstit.

10 lajmet më të kërkuara gjatë vitit 2022:

1 – Ukraina

2 – Vdekja e Mbretëreshës Elizabeth II

3 – Rezultatet e zgjedhjeve

4 – Numrat e Lotarisë Powerball

5 – Monkeypox

6 – Uragani Ian

7 – Gjyqi i Johnny Depp

8 – Vrasja në shkollën e Teksasit

9 – Will Smith në Oscar

10 – Ligji kundër abortit / Roe vs. Wade

10 njerëzit më të kërkuar në Google gjatë vitit 2022:

1 – Johnny Depp

2 – Will Smith

3 – Amber Heard

4 – Vladimir Putin

5 – Chris Rock

6 – Novak Djokovic

7 – Ana Sorokin

8 – Andrew Tate

9 – Rishi Sunak

10 – Simon Leviev

Filmat

1-  Encanto

2-  The Batman

3-  Uncharted

4-  Thor: Love and Thunder

5-  Black Adam

6-  Top Gun

7-  Everything Everywhere All At Once

8-  GI Jane

9-  Jurassic World

10-  Morbius

Serialet televizive

1-  Stranger Things

2-  The Watcher

3-  Stay Close

4-  The Tourist

5-  Euphoria

6-  House of the Dragon

7-  Inventing Anna

8- I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!

9-  Dahmer

10- Moon Knight

Video