“Atij i q*** motra”/ Ofendoi Beatrixën në televizion, Albano Bogdos i përmendin motrën në Big Brother (Foto)

2 Tetor 2023, 13:07Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Alban Ramosaj/ Albano Bogdo/ Klaudia

Aktori i humorit, Albano Bogdo, gjatë emisionit të tij të ri, bëri një koment mbi këngëtarin Alban Ramosaj, i cili prekte të motrën e tij Beatrix Ramosaj.

"A e dini kush është Alban Ramosaj?! Është ai tipi që i q.. motrën Donaldi në BB!"

Kjo deklaratë, ka bërë që të ketë një shpërthim të ashpër mediatik, jo vetëm nga familja e këngëtarëve Ramosaj, por edhe nga njerëz të thjeshtë dhe personazhe publike.

Tashmë, shumë prej publikut shqiptar kanë filluar ti përmendin të motrën aktorit, e cila në vitin 201O ka qenë gjithashtu pjesë e formatit "Big Brother".

“Atij i q*** motra”/ Ofendoi Beatrixën në televizion,

Nga ana tjetër, kanë kërkuar që të merren masa nga autoritetet përkatëse ndaj emisionit të tij.

Video