Këshilltarja e seksit: Gabimi i madh që meshkujt bëjnë në shtrat

25 Nëntor 2022, 11:39Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Ona Artist, 30 vjeçarja e famshme e Instagramit ndan vazhdimisht këshilla të vyeshme për jetën seksuale me ndjekësit e saj në rrjetet sociale. Duke folur për “Jam Press”, ajo tha: “Realisht, është një spektër i tërë gjërash që kërkohen për të siguruar që po kënaqni nevojat e partnerit tuaj.

“Duhet të jeni vigjilentë ndaj saj, të kujdeseni për të dhe të jeni të kujdesshëm për nevojat e saj.

“Bëjini dëshirat e saj prioritetet tuaja, por gjithashtu duhet të jeni të sinqertë dhe për tuajat – të folurit dhe komunikimi janë çelësi për të pasur seks të mirë.

“Ka pesë këshilla kryesore që funksionojnë gjithmonë për të më sjellë në humor dhe për të siguruar që të kaloj mirë, pavarësisht se çfarë ka ndodhur atë ditë.”

Gabimi i madh që bëjnë shumica e meshkujve në shtrat

Ona tha: “Unë mendoj se meshkujt besojnë se seksi thjesht ndodh, si të kthehesh dhe ta bësh, por jo nuk është kështu”

“Ka të bëjë me bisedën, lidhjen, gjetjen e kohës për njëri-tjetrin, dëgjimin, të qeshurit dhe të qenit seksi me njëri-tjetrin.

Video