Intervista e Ledrit, Sara i dedikon reperit postimin "thumbues"?

12 Shkurt 2024, 14:20Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Ne shpirtrat kuriozë ende nuk e dimë a janë ndarë apo jo Ledri dhe Sara, por kjo paqartësi s'e ndaloi reperin që në një intervistë për “Nacionale” me Berat Buzhalën, ashtu duke qeshur, të thoshte: “Nuk mundet që Dafina të mos më ketë mua mik. Sado që të mërzitet…”.

Sigurisht, njerëzit e komentuan shumë deklaratën e tij dhe disa menduan se Ledri thjesht s'rri dot pa folur për Dafinën dhe është ende i dashuruar me të.

Ca të tjerë, mendojnë se Ledri është i papjekur dhe të tjerë komentues mendojnë shprehen se Ledri thjesht tregoi mungesë respekti ndaj Sarës.

Videon mund ta ketë parë dhe Sara Hoxha, e cila promovoi një maskë sysh, por gjatë procesit të reklamimit, e rregullonte me gishtin e mesit. Në sfond, ishte kënga “Abcdefu” nga Gayle, teksti i të cilës është:

“F*ck you dhe nëna jote
Dhe motra jote
Dhe puna jote”
 
***
“F*ck you dhe miqtë e tu
Të cilët nuk do t’i shoh më kurrë"

Natyrisht, s’e përjashtojmë mundësinë që e gjitha mund të jetë një rastësi. Sara mund të mos e ketë dëgjuar fare intervistën, ose e ka dëgjuar dhe s’i ka bërë përshtypje, sepse ajo s’është xheloze fare, por gjithsesi, tensionin virtual mund ta ndiejmë./anabel

Intervista e Ledrit, Sara i dedikon reperit postimin "thumbues"?

Video