A mund ta ndihmoni këtë vajzë të zbulojë se kush është pronari i vërtetë i jahtit?

1 Dhjetor 2022, 17:43Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
A mund ta ndihmoni këtë vajzë të zbulojë se kush është pronari i vërtetë i jahtit?

Enigmat dhe gjëegjëzat janë një gjë e mirë për t’u përdorur për t’u larguar nga problemet dhe rutinat e përditshme. Pra, largohuni pak nga punët tuaja dhe argëtohuni duke i dhënë përgjigje këtij kuizi.

Gjëja e vetme që duhet të bëni, është të gjeni se kujt nga këtyre dy burrave i përket jahti që shihni në foto.

 

A mund ta ndihmoni këtë vajzë të zbulojë se kush

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Brenda në jaht shihet një xhaketë blu në vendin ku ulet shoferi. Nëse vini re me vëmendje, njëri nga burrat është veshur i gjithi me blu dhe logjika të çon se xhaketa dhe jahti i përkasin atij.

A mund ta ndihmoni këtë vajzë të zbulojë se kush

Video